12 NYCKLAR TILL ETT MAGISKT LIV

DIN GUIDE TILL MENING, INRE RIKEDOM OCH FRID

Den här boken är tänkt som en inspirerande och handfast hjälp för dig som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar dig som är nyfiken på din egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet.

“Bokens tolv nycklar leder dig på en resa inåt där du guidas att ta hand om dig själv, att ge rum för stillhet och följa dina drömmar.”

ATT LANDA SOM EN TRANA

OSANNOLIKA ANTECKNINGAR I GREVENS TID

Berättaren kallar sig själv Greven, en bokstavligen odödlig gestalt som med humor, värme och en smula provokation gör allt för att förmedla hopp och tröst i den märkvärdiga tid vi kallar vår.

En fantasi genomsyrad av hopp, kärlek och tidlös visdom.

 “Vad vårt möte månne leda till vet ingen av oss ännu. Men jag anar, i min egen fantasis vidlyftiga förlängning, att vi tillsammans kan vara något stort på spåren.”

“Det är vackert, hänförande och stundtals magiskt.”

ISOBELS VANDRING

EN SAGOLIK BERÄTTELSE 

Följ med den unga Isobel och hennes vän Anived på ett sagolikt äventyr långt från hemmets välbekanta trygghet.

En medryckande och skimrande vacker berättelse om modet att gå sin egen väg.

“De vackra orden, den beskrivande vandringen och den innerliga kärleken, gör boken till en oerhört vacker saga.”

HJÄRTATS VÄG

ATT HELA OCH HELAS MED KÄRLEKENS KRAFT

Att vandra hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av längtan förankrad i ditt innersta. Ditt syfte här på jorden är inte detsamma som en viss uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv, att vara trogen din innersta längtan. Det är så du blir en kanal för kärlekens kraft. Det är så du helar världen.

“Jag har precis läst boken och den är STOR, mäktig och alltigenom kolossalt sann. Läs och bli lycklig!”

MODERN MYSTIK

DEN DOLDA VÄGEN TILL INRE KLARHET

En spännande, personlig och inspirerande bok om livets mysterium och sökandet efter en större mening. Det handlar om att finna sin kraft och leva ut sin potential, men också om att våga låta sig ledas av det som är större, om det som bara kan anas, och att lita till den universella intelligensen.

Det ”mystiska” har fått ett så kristallklart mönster att det formligen lyser om boken.

DEN MAGISKA GNISTAN

VÄGEN TILL ETT KREATIVT LIV

Ju mer medveten du blir om din skapande kraft, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, utveckling, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Den magiska gnistan är en tankeväckande bok om människans gränslösa förmåga att skapa sin egen verklighet.

“Aldrig tidigare har jag haft så mycket behållning av en bok som denna”

NÅGONSTANS INOM OSS

KAN HIMLEN VÄNTA?

Rebecka är en framgångsrik yrkeskvinna som lever i ett till synes lyckligt äktenskap med maken Mikael. Ändå har hennes liv hamnat i en återvändsgränd, ett kaos som driver henne till det yttersta.

“Boken år ett lättläst mästerverk, som vittnar om insikt i det dolda, vishet i det vi vet och respektfull kärlek”

BARA VANLIGT VATTEN

FÖLJ EN STJÄRNA FALLA

Succéförfattaren Stella Friberg tycks ha allt en kvinna kan drömma om. Hennes böcker om Franciska Falke – en ung, självständig privatdetektiv i 1800-talets Stockholm – ligger ständigt på topplistorna både i Sverige och utomlands. Nu ska den tionde och sista boken i serien skrivas. Och allt vore gott och väl om det inte vore för en läcka i badrummet.

“Ett välskrivet relationsdrama som jag sträckläser redan första natten”
Fem getingar Expressen

LYCKANS HJUL

TRE KVINNOR. TRE ÖDEN

Ellinor, Nina och Miriam. Tre kvinnor som inte har mer gemensamt än att de är grannar i småstaden Sävesta. Så flyttar en kvinna med mystiska vanor in i det sömniga villakvarteret. Vad de tre inte vet är att kvinnan kommer få en avgörande betydelse i deras liv.

Lyckans hjul är en varm och underhållande berättelse om ödet och de ögonblick då allt kan förändras.

“Välskriven och underhållande feelgood-roman”
Amelia

DEN RYSKE VÄNNEN

“DU HADE ETT PROBLEM. JAG HADE EN LÖSNING.”

Maria älskar sin man Henrik, men deras olikheter hotar äktenskapet och hon glider allt längre ifrån honom. Henrik, som kämpar med en misslyckad UD-karriär, låter sig samtidigt dras in i ett farligt spel för att skydda biståndsministern Katja Löfdahl från en skandal.

“… en tät, spännande och fördjupad thriller”

SMÅ CITRONER GULA

DET FINNS EN MENING MED ALLT. FRÅGAN ÄR BARA HUR MAN HITTAR DEN.

Med en fot i Stockholm och en i barndomens trygga småstad tycker sig Agnes stå hur stadigt som helst. Hon har en familj som alltid ställer upp, ett bra jobb, en pojkvän som älskar henne och en bästa vän som hon känner utan och innan. Eller?

“Dra ut telefonkontakten, det här är inte en bok du vill bli störd när du läser!”
Söndagsmorgon Tv4

INTE ENKLARE ÄN SÅ

HUR KAN DET SOM VARIT SÅ ENKELT PLÖTSLIGT BLI SÅ SVÅRT?

Det börjar som ingenting. En ny kollega på jobbet, några vänliga ord, en blick. Men för Annika räcker det. Rickard fyller henne med energi och glädje. Hon känner sig sedd, och något som slumrat alltför länge väcks till liv.

“Kajsa Ingemarsson beskriver verkligheten på ett sätt som griper tag i läsaren … går inte att sluta läsa.”
Folkbladet

PÅ DET FJÄRDE SKA DET SKE

MÅSTE MAN BESTÄMMA SIG FÖR ATT ALLA ANDRA GÖR DET?

Paula kommer hem från ännu en utlandsvistelse och upptäcker, motvilligt, att hennes omgivning redan gjort sina val. Partykompisen Anna har träffat den stora kärleken, Rakel är mitt uppe i karriären och Johan, pojkvännen, börjar tappa tålamodet. Plötsligt står Paula ensam kvar i en tillvaro byggd på resor, ströjobb och en och annan affär vid sidan av.

“En bok är guld värd när den får dig att skratta högt. Missa inte den här starka debuten!”
QX

DRÖMLIV

LYCKLIG PÅ RIKTIGT

Det är meningen att vi ska vara lyckliga, och vi besitter alla verktyg för att kunna vara det. Ändå upplever alltför många av oss tillvaron som torftig och begränsad fastän vi anar att livet kan vara så mycket mer. Vi stressar, jobbar, äter och konsumerar mer än någonsin, ändå är vi själsligt undernärda.

“Har läst den här boken hur många gånger som helst!”

KAJSAS VÄRLD

VÄLKOMMEN TILL KAJSAS VÄRLD!

 Kajsas värld är inga frågor för stora. Eller för små. Är till exempel en degblandare en lyckad Alla hjärtans dag-present? Hur sexigt är det med lösmustasch? Vad har Carl Philip för mejladress?

“Krönikorna är dråpliga, roliga, vassa och högst personliga.”
MÅ BRA