RESOR

RES MED MIG – EXPANDERA I DIG SJÄLV!

När lusten faller på och ett visst resmål lockar leder jag retreatresor. För mig handlar en sådan resa om att för en tid retirera från världen utanför. Att dra sig tillbaka från vardagens krav på uppmärksamhet och aktivitet, för att istället fokusera på den röst som vill göra sig hörd från det inre. 

När jag leder en retreat är mitt mål att guida deltagarna mot ett expanderat medvetande, så att man kan agera och skapa med kraft utifrån en autentisk kärna när man återvänder till vardagen och livet som väntar. Den som anmäler sig till en resa ledd av mig gör det med andra ord inte som passiv åskådare, utan som aktiv medskapare av sina egna upplevelser. Exakt vad som väntar vet varken jag eller de som deltar i förväg, men med fokus på gruppens behov garanterar jag att det blir en upplevelse för livet!

Resorna skapar jag tillsammans med erfarna researrangörer, och fokus är att erbjuda inspirerande yttre miljöer för inre växande.

Låt dig gärna inspireras av bilderna härintill! De är tagna under resor till Zanzibar, Marocko och Jämtland.

Helt fantastiska dagar med vackra möten och härliga, ärliga samtal. Tack Kajsa, ditt sätt att guida meditationer, din röst och ditt sätt att leda är fantastiskt.

Resan har gett mig så mycket inuti, det har hänt en massa bra saker som jag inte kan sätta ord på, sånt som bara känns varmt och gott där inne och som växer och växer.

Jag är evigt tacksam för att jag följde med. Kajsa är en fantastisk person som har öppnat mina dörrar, mina ögon, mina öron, mina känslor och kontakten med mitt hjärta.

 

Dagarna tillsammans gav mig höjd medvetenhet, större tacksamhet
, ökad känslighet
 och kraftigare närvaro Här och Nu.

Vilka fantastiska dagar! Jag har fått verktyg som gör mitt liv lättare, och jag vet att jag kommer ha glädje av den här sagolika vandringen länge, länge, länge.