FÖRDJUPNING

VÄGLEDANDE SAMTAL

Som en del av min verksamhet erbjuder jag också vägledande samtal till ett fåtal klienter.

Det här är en möjlighet för dig som läst mina böcker, känner dig bekant med innehållet och nu vill få personlig hjälp att komma djupare i självkännedom och utforskandet av din potential.

Jag arbetar intuitivt och för att uppnå ett varaktigt resultat ses vi flera gånger, antingen online eller hos mig på Södermalm i Stockholm.

Vill du få vägledning av mig börjar vi med ett orienterande samtal online för att se så att kemin fungerar.

Du kan läsa mer om hur jag ser på den här processen, priser och vilka andra förutsättningar som gäller. Om det känns bra, skriv ett mail och berätta vem du är!

NYHET!

Jag erbjuder nu också enstaka sessioner, då lite längre. Kanske behöver du hjälp att se en specifik situation utifrån, eller få en liten knuff för att komma ur låsta tankebanor. Du berättar och jag speglar utifrån en intuitiv förståelse av dina möjligheter och vad som eventuellt blockerar dem.

Helt fantastiska dagar med vackra möten och härliga, ärliga samtal. Tack Kajsa, ditt sätt att guida meditationer, din röst och ditt sätt att leda är fantastiskt.

Resan har gett mig så mycket inuti, det har hänt en massa bra saker som jag inte kan sätta ord på, sånt som bara känns varmt och gott där inne och som växer och växer.

Jag är evigt tacksam för att jag följde med. Kajsa är en fantastisk person som har öppnat mina dörrar, mina ögon, mina öron, mina känslor och kontakten med mitt hjärta.

 

Dagarna tillsammans gav mig höjd medvetenhet, större tacksamhet
, ökad känslighet
 och kraftigare närvaro Här och Nu.

Vilka fantastiska dagar! Jag har fått verktyg som gör mitt liv lättare, och jag vet att jag kommer ha glädje av den här sagolika vandringen länge, länge, länge.