FÖRDJUPNING

VÄGLEDANDE SAMTAL

Som en del av min verksamhet erbjuder jag också vägledande samtal till ett fåtal klienter.

Det här är en möjlighet för dig som läst mina böcker, känner dig bekant med innehållet och nu vill få personlig hjälp att komma djupare i självkännedom och utforskandet av din potential.

Jag arbetar intuitivt och för att uppnå ett varaktigt resultat ses vi flera gånger, antingen online eller hos mig på Södermalm i Stockholm.

Vill du få vägledning av mig börjar vi med ett orienterande samtal online för att se så att kemin fungerar.

Du kan läsa mer om hur jag ser på den här processen, priser och vilka andra förutsättningar som gäller. Om det känns bra, skriv ett mail och berätta vem du är!

NYHET!

Jag erbjuder nu också enstaka sessioner, då lite längre. Kanske behöver du hjälp att se en specifik situation utifrån, eller få en liten knuff för att komma ur låsta tankebanor. Du berättar och jag speglar utifrån en intuitiv förståelse av dina möjligheter och vad som eventuellt blockerar dem.

RÖSTER FRÅN KLIENTER

(du kan läsa mer utförliga omdömen i presentationen)

Det har varit en mycket spännande och omtumlande resa där Kajsa guidat mig så varsamt och omtänksamt. Vi har sannerligen vaskat guld! Jag är för evigt tacksam.

För mig är det Kajsas förmåga att träffa rätt, gång på gång, under en session, som gör henne unik. Det är en resa genom lager och högre dimensioner.  Det känns på riktigt.
Kajsas förmåga att tolka drömmar och att se det större sammanhanget med både människa och själ har varit avgörande för att jag valt henne som mitt stöd. 

 

Samtalen med Kajsa ger mig lättnad, klarhet och nycklar till mitt inre som jag inte kommer åt på egen hand.

Tack vare Kajsas totala närvaro skapas ett exklusivt möte där min själ speglas. Det är stundtals jobbigt men alltid magiskt, meningsfullt och helande.