OM MIG

Välkommen!

Jag tänker att du kanske är en av dem som läst och tyckt om mina böcker. Det gör mig glad.

Att sammanfatta vem jag är och vad jag sysslar med är inte helt lätt. Kortfattat kallar jag mig författare, men sidospåren är många och vägen har varit allt annat än rak så här långt.

Med ett försök till sammanfattning debuterade jag 2002 som författare med romanen På det fjärde ska det ske. Innan dess hade jag arbetat med både radio och tv, samt hunnit med sex år på Säpos kontraspionage. Efter debuten som författare följde ytterligare sex romaner, och en samling krönikor, innan jag var redo att gå vidare till något nytt.

2013 kom Den magiska gnistan ut som första del i Trilogin om hjärtats väg och därmed var grunden lagd till en ny plattform för mitt skapande.

Jag brinner för att visa på vägar till våra inre världar. Skrivandet är ett sätt att nå ut till dig som känner att det finns mer att upptäcka och öppna sig för, men som inte alltid vet hur. Jag håller numera också kurser, resor, föredrag och workshops. Ordet mystik följer min väg. För mig står det för sökandet efter värden som inte går att tillfredsställa med prylar och relationer. En längtan efter föreningen med något som är större.

Med åren har jag också vidgat min verksamhet med meditation. Tillsammans med en musiker har jag bland annat skapat den guidade meditationsserien Själens resa i 12 etapper. Ett arbete som tog tre år att slutföra, och som verkligen utmanade mig att fullt ut våga lita på den inre röst som ville göra sig hörd.

Ytterligare en väg att hjälpa andra till kontakt med sitt eget inre är i vägledande samtal. Jag tar emot ett fåtal klienter för enskilda sessioner. Är du intresserad, skicka mig ett mail.

Att följa trygga och invanda spår tycks inte riktigt vara min “grej”. Jag tycker om det oförutsägbara och spontana. Oavsett vad jag kallar mig själv eller vad jag sysslar med för ögonblicket hoppas jag kunna inspirera dig att också våga ta ut svängarna i ditt eget liv!

MER FAKTA OM MIG