OM MIG

Vad roligt att du hittat till min hemsida!

Jag tänker att du kanske är en av dem som läst och tyckt om mina böcker. Det gör mig glad.

Att sammanfatta vem jag är och vad jag sysslar med är inte helt lätt. Kortfattat kallar jag mig författare, men sidospåren är många och vägen har varit allt annat än rak så här långt.

Med ett försök till sammanfattning debuterade jag 2002 som författare med romanen På det fjärde ska det ske. Därefter följde ytterligare sex samtidsskildringar, och en samling krönikor, innan jag var redo att gå vidare till något nytt.

2013 kom Den magiska gnistan ut som första del i trilogin om Hjärtats väg och därmed var grunden lagd till en ny plattform för min verksamhet.

Skrivandet är fortfarande basen i det jag gör, men numera har jag vidgat min yrkesroll. Jag brinner för att visa på vägar till våra inre världar. För att göra det försöker jag skapa glädjefyllda, lockande, tillgängliga och trygga möjligheter för den som vill vidare i livet, som tror att det finns mer att upptäcka och öppna sig för men som inte alltid vet hur. Jag gör det som författare, men också genom kurser, resor, föredrag och workshops. De senaste åren har jag också vidgat min verksamhet med meditation. Tillsammans med musikern Staffan Bond Westfält har jag skapat meditationsserien A Mystical Journey som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Oavsett vad jag kallar mig själv eller vad jag sysslar med för ögonblicket hoppas jag kunna inspirera dig att våga ta ut svängarna i ditt eget liv. Du är fantastisk och unik, precis som jag!

MER FAKTA OM MIG