LÄS BOKEN

12 NYCKLAR TILL ETT MAGISKT LIV

DIN GUIDE TILL MENING, INRE RIKEDOM OCH FRID

“Vad jag vill förmedla är ett förhållningssätt till livet som öppnar upp för nya upplevelser och möjligheter. Jag kallar dem magiska.”

Den här boken är en inspirerande och handfast hjälp för dig som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar dig som är nyfiken på din egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet.

I boken får du ta del av författarens erfarenheter och råd om hur du skapar ett magiskt liv fyllt av berikande upplevelser, meningsfulla sammanträffanden och en djup känsla av inre frid. Bokens tolv nycklar leder dig på en resa inåt där du guidas att ta hand om dig själv, att ge rum för stillhet och följa dina drömmar. Du uppmuntras också att bejaka tillfälligheter, fylla på och ge tillbaka till världen.

“De tolv nycklarna till ett magiskt liv sätter dig i kontakt med den formlösa värld som är ditt, och alla andras, ursprung. I samspelet mellan form och formlöshet, mellan människa och ande, samordnas livet på ett sätt som är svårt för tanken att greppa. Saker händer, och även om sinnet tycker somligt av det är bra och annat dåligt, så finns det alltid en inneboende potential till växande och utveckling i det som sker. Ju mer medveten du blir om det, detta mer kan du möta dina utmaningar med lugn, förundran och rent av tacksamhet.”

Lås upp och finn kraften att leva ett magiskt liv!

(2023)

Boken finns i inbunden upplaga, som e-bok och ljudbok.