LÄS BOKEN

MODERN MYSTIK

DEN DOLDA VÄGEN TILL INRE KLARHET

Modern mystik är en bok som tar läsaren vidare in i det mysterium som finns dolt inom var och en av oss. Den handlar om att finna sin kraft och leva ut sin potential, men också om att våga låta sig ledas av det som är större och att lita till den universella intelligensen. Modern mystik är en medryckande bok om livets mening och om sökandet. Om det vaga, det osynliga och det blott anade, men också om allt det där vi vet, men varken begriper eller förstår.

Författaren vill visa dig att huset du bor i är mycket större än du tror, att det finns rum du kanske aldrig ens har varit i som väntar på att inredas och tas i bruk. Med en modern vinkling på urgamla mystiska läror och traditioner, tar Kajsa Ingemarsson med Modern mystik ytterligare ett kliv fram som förebild och representant för den nya människan som söker sina svar bortom vår tids förenklade quickfix-lösningar. Enkelt och ödmjukt visar hon, med generösa exempel från sitt eget liv, hur du kan finna de okända rummen och expandera din livsupplevelse.
Boken är rikligt illustrerad med författarens egna bilder i färg. Fotografier som fördjupar läsningen och inspirerar till tankar bortom orden.

MODERN MYSTIK– den dolda vägen till inre klarhet är en spännande, personlig och inspirerande bok om livets mysterium och sökandet efter en större mening.

Boken är indelad i nio kapitel: * Det stora mysteriet * Att nå det inre vetandet * Hjältens resa * Tid och rum – en utflykt i de högre dimensionerna * Gud och andra obegripligheter * Att finna en gemenskap – andlighet i vår tid * Platsens ande * Egypten – en resa i det fördolda * Äventyret fortsätter

Modern mystik finns också som ljudbok inläst av författaren. 

(2014, ny utgåva 2022)