LÄS BOKEN

Hjärtats väg

att hela och helas med kärlekens kraft

Att vandra längs hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av längtan, och av den röst som gång på gång kallar dig till medvetenhet. Varenda cell i din kropp är redo för detta. Du existerar av denna enda anledning; att utforska den villkorslösa kärleken i mänsklig form. I samma ögonblick du väljer att släppa taget om ditt motstånd, startar den mest magiska, fantastiska och underbara resa du någonsin kunnat föreställa dig.

Efter de fristående böckerna Den magiska gnistan och Modern mystik avslutar nu Kajsa Ingemarsson sin banbrytande trilogi om människans dolda potential. I Hjärtats väg möter du kärleken, men också ett budskap lika omvälvande som präglat av djup sanning.

Ditt syfte här på jorden är inte detsamma som ett visst yrke, ett mål eller en uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv. Hel, lysande och fullkomlig. Det är så du blir en kanal för kärlekens kraft, det är så du bidrar till oss andra. Det är så du helar världen.

Boken består av nio kapitel: Hjärtats väg * Medvetande i förändring * Kärlekens anatomi * Universum i balans * Mysteriet bortom * Det universella hjärtat * Helande kraft * Mänsklig kärlek * Vägen hem

Medverkar i boken gör också Jörgen Tranberg, naturläkare med examen i komplementärmedicin med speciell inriktning på kvantfysik och neuropsykologisk kompetens.

Liksom de två tidigare böckerna i serien är också Hjärtats väg rikt illustrerad med författarens egna fotografier i färg. Vackra, mystiska och magiska bilder att förundras över och försjunka i.

Hjärtats väg finns också som ljudbok inläst av författaren. 

(2015, ny utgåva 2022)