OM MIG

Vad roligt att du hittat till min hemsida!

Jag tänker att du kanske är en av dem som läst och tyckt om mina böcker. Det gör mig glad.

När jag skrev min första bok i början av tvåtusentalet hade jag ingen aning om att det skulle bli mitt yrke. Jag tyckte bara det var så otroligt roligt att skriva. Sedan dess har det fortsatt.

Just den där glädjen är det som leder mig i livet. Jag har inga planer för vart jag ska, jag är inte styrd av tanken på en spikrak karriär och det spelar ingen roll vad andra tycker att jag borde ägna mig åt, jag måste själv känna lust för det jag gör – annars går det inte. Det här betyder att min väg framåt i livet varit ganska krokig, åtminstone sett utifrån, men för mig är varje ny sväng resultatet av att jag följt min egen längtan och nyfikenhet.

Det här sättet att leva har lett mig till många spännande punkter, människor, möten, platser och upplevelser. Det har också lett mig till ett fördjupat intresse för de stora frågorna i livet: Vem är jag, varför lever jag och hur kommer det sig att mitt liv ser ut som det gör? Jag har sammanfattat mina tankar så här långt i det jag kallar för modern mystik.

Skrivandet är fortfarande basen i det jag gör, men min drivkraft idag är att skapa plattformar för den som söker inre, och därmed också yttre, utveckling och expansion. Jag brinner för att skapa glädjefyllda, lockande, tillgängliga och trygga möjligheter för den som vill vidare i livet, som tror att det finns mer att upptäcka och öppna sig för men som inte alltid vet hur. Jag gör det som författare, reseledare, föredragshållare, meditationsguide m.m. För mig är det inte formen som är det viktiga. Det är möjligheten det handlar om.

Jag hoppas att jag kan inspirera dig att våga ta ut svängarna i ditt eget liv!

MER FAKTA OM MIG