ANLITA MIG

WORKSHOP

Vill du gå djupare?

Jag brinner för att utveckla individer som själva har ett inre driv och en längtan efter att komma vidare. Ett sätt att göra detta är att hålla workshops i mindre grupper. Då blandar jag föreläsningar med praktiska övningar, skrivande och guidade meditationer. Min erfarenhet är att det blir mycket djupgående och transformerande att arbeta tillsammans i grupp på det här sättet.

Temat för workshopen kan vi skräddarsy, men de teman jag arbetar med är framför allt det inre vetandet och hjärtats väg. Frågor och områden vi bearbetar tillsammans kan vara:

  • Hur kan jag komma i kontakt med min egen visdom?
  • Vågar jag lita på mitt inre guidningssystem?
  • Hur blir jag mer närvarande i mitt liv?
  • Hur får jag fatt i min kreativitet och öppnar upp för inspiration?
  • Mystik – den dolda vägen till inre klarhet. Hur gör man?

Visuell workshop

Jag kan också hålla en ”visuell workshop” med utgångspunkt från mina fotografier. Jag tar med bilder och guidar deltagarna in bakom ytan, där djupa insikter och tidlösa visdomar finns dolda. Deltagarna får ta del av bildernas intuitivt tolkade budskap, men också ledas i övningar och meditationer för att med hjälp av motiven söka svar på egna frågor.

En helande och stärkande workshop bortom tankar och mentala konstruktioner. Lämplig för en dag eller en halvdag.

Intresserad?

Är du intresserad av att anordna en workshop med mig, skicka mig ett mail med förslag på ett konkret upplägg. Om vi hittar en tid som passar kan du anlita mig för en kväll, en dag eller en helg. Du står för lokal, annonsering, anmälningar och annat praktiskt. Välkommen att höra av dig!

info@kajsaingemarsson.nu