Ewelina 
This entry is awaiting moderation.


Elna 
This entry is awaiting moderation.


kajsa 

<3 Tack!


kajsa 

Tack, Mimmi, och all lycka med egna boken! <3


Maria Koliopanou 

Dina böcker är så bra! Tack!


Miriam Svartborn 

Kajsa, vad dina ord hjälper, berör och för mig framåt.Sitter på ett caf’e och jag känner tårar komma men vet egentligen inte varför men det känns i hela min kropp, mitt hjärta. Jag håller på att skriva en fantasybok för tjejer och den blev klar i dagarna. Nu ska jag låta mina barn läsa den ( nästan frivilligt) för att se om den är för långsam. Jag är tyvärr rädd för det , men det ska bli intressant att höra deras omedelbara reaktion. Min son (11 år) läste ett kapitel för ett tag sedan o efter hans klarsynta synpunkter, blev texten bättre.
Tack igen för att du delar med dig av dina författartips. Det får mig att med iver fortsätta! Som Jens Lapidus sa: Jag skriver för att underhålla mig själv. Detta som svar på frågan , vem han skrev för i första hand. Precis så är det för mig, kanske alla författare känner så? Jag älsjkar att fantisera och att gå in i min värld.
Älskar din bok ” Den magiska gnistan” som jag läser, sakta, för andra gången!
Mina varmaste sommarhälsningar! Mvh Mimmi


Carina 

Tack Kajsa!
Just in time! Rörelse… Så välbehövligt…Tummen upp! Carina


kajsa 

Tack för brev, Berit! Det gör mig glad att boken ”gör sitt jobb”! 😀


Berit Lundin 

Kära Kajsa, tack för din underbara bok ”Hjärtats väg”. Har hållit på å läsa den flera månader nu, flera gånger, lite då och lite då. Den hjälper mig komma tillbaka på ”rätt spår” när jag glömt hjärtat, den ger mig hopp, lugn och glädje, trygghet varje gång jag läser, om det så är bara 1 sida. Varje läs-stund handlar texten om precis det jag behöver i den stunden. Att en bok kan göra så stor skillnad🌸
Önskar dig allt gott❤🤗
Kram
Berit


Carina 

Hej Kajsa!
Läser om Isobels vandring och funderar på varför Isobels mamma och pappa och Aniveds farbror i princip är de enda
i boken som inte har sitt eget namn uttalat? Skulle vilja veta hur deras mellodie/musik låter liksom…<3 Carina


Powered by Rizzi Guestbook.