VÄLKOMMEN TILL

GALLERIET

Jag fotograferar mycket och älskar att jobba med bilder. Mitt mål är att fånga ögonblickens magi och de känslor av gränslös storhet och hänförelse vi ibland snuddar vid. Min tanke med bilderna är att skapa rum för eftertanke och stillhet. Till varje bild hör en kortare text, intuitivt tolkad utifrån motivet. Jag hoppas att bild och ord tillsammans kan locka dig att söka dig djupare in i det mysterium som är du.

Hittills har du kunnat se mina bilder i böckerna Den magiska gnistan, Modern mystik och Hjärtats väg, men också på Instagram och Facebook. Nu kan du också beställa dem som unika tavlor, hantverksmässigt framställda i mycket begränsad upplaga. De är tryckta på canvas i hög kvalitet, monterade på träram, fernissade och försedda med ståltråd för upphängning. Texten som hör till bilden får du med, och varje tavla är signerad av mig.

Här nedan kan du se vad som finns i Galleriet just nu, jag kommer variera utbudet en del. Du kan klicka på bilden för att se den i ett större format. Alla bilder är kvadratiska. De som finns färdiga är 70×70 cm.

Finns det någon särskild bild ur böckerna du fastnat för, men som inte finns här i Galleriet – kontakta mig! Önskar du en viss bild i en annan storlek än den angivna går det också bra.

Pris: 70 x 70 cm 2.900 kr inklusive moms. Pris för andra storlekar på förfrågan.
Leverans: Bilden hämtar du själv i Stockholm, eller enligt överenskommelse.
Betalning: Du betalar mot faktura i förväg.
Tid: Några av de bilder som finns i Galleriet nu är färdiga för leverans omgående. Om du önskar en annan bild, eller ett annat format, tar det ca två veckor från beställning/betalning.
Beställning och frågor: Maila mig på info@kajsaingemarsson.nu
OBS! Bilderna här nedan visar originalfotografiet utan signatur.